Tempeltræet


    Bülowsvej 14A, 1870 Frederiksberg, Tlf. 38210621

Tempeltræet og kolonierne


På Tempeltræet elsker vi kolonier, hytteture og shelterture. Alle kolonierne ligger på udvalgte klassetrin, der sikrer at indholdet på turen passer til aldersgruppen.


For nogle børn er disse ture deres første koloni/hyttetur og for andre er det måske første gang barnet skal sove væk hjemmefra. Uanset hvilket erfaringsgrundlag barnet har, er Tempeltræets pædagoger uddannet til at give alle børn en god kolonioplevelse.


Vi er naturligvis klar over, at børn, der ikke tidligere har prøvet at være afsted, eller som måske har dårlige oplevelser fra tidligere hytteture eller kolonier, kan have brug for ekstra opmærksomhed fra de voksne på kolonien. Hvis I oplever at det gælder jeres barn, så tøv ikke med at kontakte en af de voksne der skal med på kolonien.

For alle der deltager på koloni gælder det, at det er os der kontakter jer når vi er afsted. Vi har valgt at det skal være sådan på vores kolonier, da vi af erfaring med at det kan skabe uro og hjemve i børnegruppen, hvis forældre pludselig ringer op til barnet for at høre om deres barn har det godt.


Derfor er den aftale man som voksen indgår med Tempeltræet, når man sender sit barn afsted på koloni, hyttetur eller sheltertur, at VI ringer til jer, hvis jeres barn ikke trives og vi mener at barnet vil have bedst af at blive hentet.


Ofte er det sådan at børnene ringer hjem for at sige godnat eller for at fortælle om dagens oplevelser.

Når det sker, er det fordi vi sammen med børnene på kolonien har aftalt, at det er i orden og fordi børnene, når det er dem der ringer op, vil være klar på samtalen. På den måde kan vi minimere hjemve og fremme trivsel for alle børn på kolonien.


For kolonierne gælder det, at der er fuld brugerbetaling og at alle børn der deltager har en fritidsforsikring. På skikoloni skal hjemmet tegne en ekstremsport forsikring.