Rollespil

Tempeltræet

 

Bülowsvej 14A, 1870 Frederiksberg, Tlf. 38210620

Rollespil

 

 

På Rollespilsværkstedet kan børnene selv lære at lave våben til live rollespil. Prisen er 1.- Kr. pr. centimeter våbnet er langt. Det betyder, at rollespillere kan lave de flotteste våben til langt under hvad de koster i butikkerne. Desuden har vi løbende træning i sværdkamp og bueskydning enten omkring Tempeltræet eller på udflugter til eksempelvis Hareskoven.

Man kan derudover selv gå ned og låne sværd med vennerne på rollespilsværkstedet, så man kan øve sig i at kæmpe med sværd.

 

 

Frederikbergs Mini-Con

Tempeltræet deltager desuden i Frederiksberg klubbernes årlige træf, hvor klubbørn mødes og spiller bordrollespil på tværs af klubberne. Mange af børnene kender hinanden fra LiveRollespillet.

 

 

Helios

Helios er et rollespilshold for de virkeligt interesserede. Holdet er fra 5 klasse og op til ungdomsklub.

Helios er en krydsning mellem kommunal klubliv og foreningsliv.

En gang om måneden deltager Tempeltræets Helios klub i junior-/seniorkampagne med ca. 100 rollespillere fra hele Sjælland. Helios foregår i Geel Skov ved Holte.

 

 

Live rollespil

Tempeltræet har et mangeårigt fantastisk rollespils-samarbejde med 5 andre klubber på Frederiksberg. Her har børn fra alle klasserne mulighed for at spille med og mod hinanden og de omkring 8-10 pædagoger og frivillige hjælpere som arrangerer spillet.

I sommerhalvåret mødes vi onsdag ca. hver anden uge, i Søndermarken og spiller levende rollespil. Børnene kommer på klubben efter skole, klæder sig ud og sminker sig. Mellem kl.14 og 15 drager vi af sted til parken og mødes med de andre klubber. Kl. 15-17.30 spiller vi og efter afslutning kl. 18.30 er vi hjemme på Tempeltræet omkring kl.19-20.