Drengeklub

Tempeltræet

 

Bülowsvej 14A, 1870 Frederiksberg, Tlf. 38210620

Drengeklub

 

 

Drengeklubben på Tempeltræet er et tilbud målrettet alle drenge i 5., 6. og 7. klasse. Det er hver 3. mandag i måneden fra kl. 16.00-20.00. Der er som regel en brugerbetaling til arrangementet som varierer alt efter aktiviteten. I prisen indgår altid en sandwich som drengene selv smører på Tempeltræet og medbringer på turen.

 

Vi samles først på Tempeltræet, hvor vi kort snakker om dagens aktivitet og eventuelt deler op i hold, som er forudbestemt eller deles ved lodtrækning.

 

Eksempler på en drengeklubaften kunne være en tur til Kongelundens lasergamesbaner, fodboldgolf på Amager, Fodboldturnering i Grøndalscenteret, diskgolf i Valbyparken og meget meget mere. Aktiviteterne varierer meget og er på et niveau hvor alle kan være med.

 

Vores mål med drengeklubben er at styrke de sociale relationer i årgangene.

 

Drengeklubben giver også pædagogerne mulighed for at skabe bedre kendskab til årgangene. Samtidig giver de fælles oplevelser grobund for en masse gode snakke og sammenhold.

 

Vores mål med drengeklubben er at ramme så bredt som muligt, og ramme især de drenge der ikke bruger Tempeltræets andre aktiviteter så meget. De voksne stiller også altid med et voksenhold hvilket drengene altid tager som en udfordring, der er med til at give en helt speciel og hyggelig stemning.